harlequinguenevere Messager de pont à tretaux
|
Sujet: Telefona Düşən Bəxt: 900 Manatlıq Yükləmə Lun Mar 16, 2026 10:09 am |
|
|
Heç vaxt unutmaram, həmin gün işdə çox yorulmuşdum. Səhər tezdən durmuşdum, axşama qədər müştərilərlə görüşlər, hesabatlar, təqdimatlar... Beynim sulanmışdı. Evə çatanda saat 8 idi. Ayaqqabılarımı çıxardıb birbaşa divana uzandım. Telefonu əlimə aldım, instaqramı açdım. Şəkillərə baxırdım, hekayələrə baxırdım, heç nə maraqlı deyildi.
Birdən bir reklam çıxdı. Mostbet-in reklamı idi. Gözəl qrafika, maraqlı oyunlar... Diqqətimi çəkdi. Reklamın altında "mostbet descargar" yazılmışdı. İspan dilində idi, amma başa düşdüm - yükləmək, tətbiqi endirmək olar. Düşündüm, niyə də yox? Vaxtım var, maraqlıdır, bir baxım.
Tətbiqi yükləmək üçün linkə kliklədim. Bir neçə saniyəyə endi. Quraşdırdım, açdım. Dizayn çox gözəl idi, mobil tətbiq kompüter versiyasından da rahat görünürdü. Barmağımla sürüşdürdüm, oyunlara baxdım, bölmələrə baxdım. Hər şey yerli-yerində idi.
Qeydiyyatdan keçmək qərarına gəldim. Adımı yazdım, soyadımı yazdım, emailimi yazdım. Telefon nömrəmi də yazdım. Təsdiq kodu gəldi, onu da daxil etdim. Bir neçə dəqiqəyə üzv oldum. Artıq mən də Mostbet istifadəçisi idim.
Depozit etmək istədim. 100 manat yüklədim. Düşündüm ki, bu həftə çox işləmişəm, özümü mükafatlandırım. Əgər uduzsam da, vecimə deyil. Əyləncə üçün puldur.
Oyunlara baxmağa başladım. Tətbiqdə gəzirdim, slotlara baxırdım, canlı kazinoya baxırdım. Bir dənə slot diqqətimi çəkdi - "The Dog House". Şirin itciklər, kabinələr, sümüklər... Çox pozitiv görünürdü. Onu seçdim.
Oynamağa başladım. Əvvəlcə kiçik mərclər edirdim, 2-3 manat. Bir az udurdum, bir az uduzurdum. Normal axın idi. Təxminən yarım saat oynadıqdan sonra balans 70 manat düşdü. Düşündüm ki, yəqin bu axşam şansım yoxdu.
Birdən ekranda itciklər hürüşməyə başladı. Ekranın kənarında bir kabinə peyda oldu, içindən it çıxdı və bonus simvolları düşməyə başladı. Pulsuz fırlatmalar qazandım. 12 pulsuz fırlatma. Ürəyim döyünməyə başladı.
Hər fırlatmada bir şey olurdu. Bəzən itciklər əlavə simvollar gətirirdi, bəzən çarpanlar artırdı. Mən heyran-heyran baxırdım. Pulsuz fırlatmalar bitəndə balans 250 manat idi. Oturduğum yerdə sevindim. 100 manat qoymuşdum, indi 250 manat idi.
Oynamağa davam etdim. Artıq tətbiqin rahatlığına alışmışdım. Barmaqla bir toxunuş, dərhal oyun açılır, dərhal mərc edilir. Kompüterdən daha rahat idi. Bir ara balans 200 manat düşdü, sonra 300 oldu, sonra yenə 250. Mən dayanmadım.
Gecə yarısına yaxın balans 600 manat oldu. İnanmadım gözümə. Yenə saydım, bəli, 600 manat. Sevincdən nə edəcəyimi bilmirdim. Dostuma zəng etmək istədim, amma bildim ki, gecə yarısıdır, yatıb. Öz-özümə güldüm.
Oynamağa davam etdim. Səhərə qədər oynadım demək olar. Bəzən uddum, bəzən uduzdum. Səhər saat 5-də balans 900 manat oldu. 900 manat! 100 manat qoymuşdum, indi 900 manat idi. Yata bilmədim, o qədər həyəcanlı idim.
Səhər tezdən pul çıxarmaq qərarına gəldim. Tətbiqdə pul çıxarma bölməsini tapdım. 850 manat çıxartmaq üçün əmr verdim, 50 manatı oyunda saxlamaq istədim. Gözləməyə başladım.
Yazırdı ki, 24 saata qədər kartınıza köçürüləcək. O gün işdə heç nəyə fokuslana bilmirdim. Beynim həmişə o pula qayıdırdı. Hər saat telefona baxırdım, gəlibmi, gəlibmi? Axşam evə qayıdanda bank tətbiqinə baxdım - 850 manat gəlmişdi.
Sevincdən havalara uçdum. Dərhal anama zəng etdim. Dedim, ana, sabah səni götürüb bazara gedəcəm, nə istəyirsən alacam. Dedi, nə olub, oğlum, yoxsa sərvət tapmısan? Güldüm, dedim, buna bənzər bir şey.
Həmin həftə sonu anamı götürüb bazara getdim. Ona istədiyi qış ayaqqabılarını aldım, bir də gözəl bir şal. Özümə də yeni telefon qulaqlığı aldım, uzun müddətdir istəyirdim. Qalan pulu da banka qoydum.
Bir neçə gün sonra dostlarla görüşdük. Söhbət əsnasında Mostbet-dən danışdıq. Dedim, mən tətbiqi yükləmişəm, çox rahatdır. Dostum soruşdu, hardan yükləmək olar? Dedim, birbaza saytda "mostbet descargar" yazırsan, tapırsan. O da yüklədi, bəyəndi.
İndi həftədə bir-iki dəfə Mostbet tətbiqinə girirəm. Çox rahatdır. Harada olsam, nə vaxt olsam, telefonu çıxardıb oynaya bilirəm. İşdə fasilədə, metroda, evdə divanda. Həmişə əlimin altındadır.
Bir dəfə dostum soruşdu, tətbiq təhlükəsizdirmi? Dedim, mənə elə bir problem olmayıb. Hər dəfə pul çıxaranda vaxtında gəlib. Bəzən 1 günə, bəzən 2 günə, amma həmişə gəlib. Bu mənim üçün kifayətdir.
O gecəni heç vaxt unutmaram. Yorğun bir günün sonunda, təsadüfən yüklədiyim bir tətbiq mənə 850 manat qazandırdı. O itciklər, o kabinələr, o şirin səslər - hamısı yaddaşımda qaldı. Və ən əsası, anamın üzündəki təbəssüm. Bu qədər pul qazanmaq gözəldir, amma onu sevdiklərinlə paylaşmaq daha gözəldir.
Düşünürəm ki, bəzən ən kiçik qərarlar həyatımızı dəyişə bilər. O axşam tətbiqi yükləməsəydim, bəlkə də heç vaxt Mostbet-i bilməyəcəkdim. Və bu gözəl təcrübəni yaşamayacaqdım. İndi hər dəfə telefonuma baxanda o gecəni xatırlayıram və gülümsəyirəm. |
|